Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
+06 3333 6672

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

is het toonaangevende vakblad voor de bodyfashionbranche, biedt gedegen vakinhoudelijke informatie over het totale scala artikelengroepen en segmenten in deze branche
Esthé biedt beautyprofessionals hét inspirerende kennisplatform waar alles samenkomt. Verdieping in het magazine, interactie online met experts en persoonlijk contact tijdens events. Esthé blijft zich ontwikkelen en biedt deskundige inhoud en vernieuwende inspiratie. Esthé is no-nonsense, educaties, praktisch en onafhankelijk. Esthé; verdieping en vaktechniek, educatie, gezondheid, producten, business en influencers.

Het Gereformeerd kerkblad is een kerkbode ten dienste van de Gereformeerde Kerken in Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Holland-Noord, Holland-Zuid, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Het gereformeerd kerkblad verschijnt tweewekelijks

Het Zoeklicht richt zich op mensen van alle kerken die vanuit de Bijbel geïnspireerd willen worden en meer willen weten van de Bijbelse toekomstverwachting. In die toekomstverwachting gaat het om de relatie van Christus en Zijn gemeente en Israël en de Volkeren.

Israël Aktueel is het huisblad van stichting Christenen voor Israël. In de krant vindt u onderwerpen als antisemitisme, het vredesproces tussen Israël en de Palestijnse Autoriteit en de oorlogsdreiging in het Midden-Oosten. Ook vindt u Bijbelstudies en opiniestukken over Israël en aanverwante zaken en informatie over de projecten die Christenen voor Israël ondersteunt.

KlusVisie speelt in op de trend dat vakmensen starten als klussenbedrijf, zzp’er en kleine aannemer en die een brede belangstelling in bouw- en verbouwtechnieken hebben. Het vakblad komt tegemoet aan de behoefte aan praktische informatie over (ver)bouwen en bedrijfsvoering. KlusVisie is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Nederlandse vakblad voor de verbouw- en onderhoudsmarkt. De uitgave wordt verspreid onder alle leden van de belangenorganisatie VLOK. 

Land Water is een vakblad over ontwikkelingen in de civiele en milieutechniek voor ontwerpers, uitvoerders, projectleiders, adviseurs en directeuren. Het tijdschrift doet verslag van gebeurtenissen, gaat in op achtergronden, maakt trends zichtbaar en analyseert ontwikkelingen in de markt. Land Water schrijft over de aanleg van nieuwe werken, maakt melding van resultaten van studies en producten en technieken. De civieltechnische vakgebieden zijn: wegen, leidingen (inclusief rioleringen), waterbouw, grondwerk, bruggen, tunnels, ondergronds bouwen en meervoudig ruimtegebrek. 

Massage Magazine is voor iedereen die zich beroepshalve bezighoudt met massages een platform om bij te blijven in het vak, om kennis te vergroten en te verdiepen, en om ideeën op te doen voor nieuwe, onderscheidende massagevormen en –therapieën. Daarnaast geeft Massage Magazine praktische tips en adviezen op het gebied van ergonomie, bedrijfsvoering, praktijkinrichting en klantenwerving.

Mobilia is een vakblad voor interieurspecialisten. De doelgroep bestaat uit ondermeer woninginrichters, woontextielzaken, slaapspeciaalzaken, leveranciers, designers en kleur- en trendspecialisten, vloerbedekkingsbranche, woninginrich- ters, vloerenzaken, parketspecialisten, vloerenleggers, projektinrichters, groothandelaren en fabrikanten. 

Natuursteen is een vakblad voor steenhouwers en natuursteenbedrijven in de Benelux en biedt onderwerpen zoals management, grafwerk, interviews, bedrijfsreportages, noviteiten en vakgerichte informatie op het gebied van technische ontwikkelingen, verkoop en marketing. Verder besteedt Natuursteen regelmatig aandacht aan vakbeurzen in binnen- en buitenland. Het blad is uitsluitend verkrijgbaar voor abonnees. 

Opwekking Magazine wordt gelezen van jong tot oud. Evangelisch Charismatisch magazine. Stichting Opwekking heeft een zeer betrokken doelgroep. De Opwekking pinksterconferentie is met ruim 50.000 bezoekers één van de grootste evenementen van Nederland.

Plafondenwand.info is een portaal naar de wereld van plafonds en wanden. Plafondenwand.info richt zich enerzijds op de verwerkers in de branche en anderzijds op de beslissende partijen. Plafondenwand.info besteedt aandacht aan onder meer projecten, renovatie, ontwikkelingen in de branche, verlichting, milieu en bouwfysica.

 
Prof Nail is een onafhankelijk vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging. Het blad richt zich primair op nagelstylisten en manicures in Nederland en België, alsook op schoonheidsspecialisten en pedicures. De redactie geeft praktische, vakgerichte informatie over hand- en nagelverzorging in het algemeen en technieken en systemen voor kunstnagels in het bijzonder. Ook de verschillende aspecten van het exploiteren van een nagelstudio komen aan de orde.
StyleVision is een onafhankelijk vakblad voor de professionele visagist, kapper en stylist. Het combineert alle facetten van haar, make-up, mode en styling en toont de trends van het komende seizoen. Het werkveld van visagisten, kappers en stylisten is immers steeds veelzijdiger geworden. Of het nu gaat om visagie, haar, mode, trends en styling: al deze facetten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. StyleVision is bovendien geschikt voor op de leestafel, zodat ook consumenten op de hoogte blijven van de laatste trends.

Timmerfabrikant is een vaktijdschrift voor de timmerindustrie en aanverwante bedrijven en is tevens het officieel bondsorgaan van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten. Maandelijks wordt op grond van de actualiteit ingegaan op bepaalde ontwikkelingen door middel van bedrijfsreportages, projectbeschrijvingen en interviews. Verder wordt in Timmerfabrikant aandacht besteed aan vakgerichte informatie op het gebied van technische ontwikkelingen, management, verkoop en marketing. 

Transport en Logistiek (T&L) heeft een sterke binding met de ondernemersorganisatie Transport en Logistiek Nederland. T&L informeert onder meer over juridische zaken, uitleg sociale aspecten, techniek, logistiek, milieu en bedrijfswagennieuws. T&L is dé uitgave voor ondernemers, leidinggevenden en belanghebbenden op het gebied van de transport en logistiek. Naast reguliere abonnementen ontvangen alle leden van TLN de uitgave Transport & Logistiek.